Ko koga maltretira: Nakon optužbi za nasilje u porodici oglasio se i muž Samre Ćosović-Hajdarević

.
Supruga ima jače veze i već je sve dogovoreno, naštimano, rekao je Hajdarević

 

Nakon objave informacije da je zastupnica SDA u Skupštini Kantona Sarajevo Samra Ćosović-Hajdarević žrtva porodičnog nasilja oglasio se i njen suprug Namik Hajdarević.

Namik Hajdarević, tvrdi da nije tačno šta je njegova supruga rekla policiji. 

 

Nju je, kako je prethodno objavljeno, a potvrđeno iz MUP-a KS, udario muž Namik. Ćosović-Hajdarević je cijeli slučaj prijavila policiji, nakon čega je Namik priveden. Pušten je sinoć uz sudsku zabranu prilaska porodici.

 

Nakon objave informacije oglasio se i Namik, tvrdeći da to nije tačno.

 

- Molim Vas da uvijek saslušate i drugu stranu i napišete istinu. Moja supruga nije napisala kako ona maltretira i tuče djecu, sinoć je moj najmlađi sin pobjegao meni u zagrljaj kako ne bi dobio batine od mame, ja sam zaštitio dijete kao uvijek, pokušao sam da sačuvam brak i djecu, ali džaba vam kad neko želi da idem svojim putem i da traži drugog. Meni nisu dozvolili sinoć u policiji da prijavim suprugu i kažem svoju priču jer supruga ima jače veze i već je sve dogovoreno, naštimano. Ima veze u tužilaštvu, u policiji i samo naredi, priloži ljekarsko i uvali, slaži, podmetni. Ja sam danas dao svoju izjavu i obrazložio, ima u PU, dobivao sam i prijetnje, napisao je Namik Hajdarević u e-mailu.