Kobna svađa među Marjanovićima: Zbog čega je došlo do konflikta poslije kojeg je Jelena surovo ubijena

Home

Kobna svađa među Marjanovićima: Zbog čega je došlo do konflikta poslije kojeg je Jelena surovo ubijena


Jelena Marjanović ubijena je najvjerovatnije dan prije prijavljivanja njenog nestanka, a ubistvu je prethodila svađa.  

Naime, u kući porodice Marjanović u Borči, nekoliko dana prije ubistva Jelene Marjanović, izbila je žestoka svađa zbog pisma koje je bilo adresirano na pjevačicu, piše Kurir.

Kako otkriva rođak pokojne pjevačice, Marjanoviću su bez Jelenine saglasnosti otvorili kovertu u kojem je bilo rješnje suda donijeto poslije ostavinske rasprave i njena slaglasnost da se odriče stana u centru Beogada koji se vodio na njenog pokojnog oca.

- "Poštar je donio pismo koje je bilo naslovljeno na Jelenu ali ga je Zoranov brat Miloš navodno otvorio i pročitao. Ispostavilo se da se Jelena na ostavinskoj raspravi poslije očeve smrti odrekla stana u centru Beograda koji se vodio na njega. Marjanoviću su je napali čim su ugledali kovertu govoreći joj 'Kako možeš da se odrekneš stana u Beogradu? Da li znaš koliko to vrijedi?' Ona im se suprostavila i rekla: "Meni to ne treba!" zbog čega su se još više obrušili na nju. Jelena je poslije toga bila vidno utučena i požalila se majci i rodbini da su je Marjanovići napali jer se odrekla vrijedne nekretnine", navodi izvor blizak prodici.

Podsjetimo, Zoran Marjanović se sumnjiči za ubistvo supruge, pjevačice „Granda“ Jelene Marjanović, duže od 24 sata je s pomagačima prikrivao tragove zločina, sumnjaju istražitelji. Oni podsjećaju da je samo nekoliko dana posle svirepog ubistva pjevačice, čije je tijelo pronađeno u kanalu u Crvenki kod Borče 3. aprila prošle godine, policija pronašla tragove hemikalija po cijeloj kući.


(Izvor: Avaz)

Objavio: Čet, 21/09/2017 - 08:08

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top