Kod komšija uskoro kreću svadbe: Sto ljudi unutra, a 300 na otvorenom...

Haljine
Od 27. svibnja 2020. predviđeno je da bi se u zatvorenim prostorima omogućilo 100 posjetitelja, a u vanjskim prostorima 300 posjetitelja. Daljnje brojke će ovisiti o epidemiološkoj situaciji

Tijekom sljedećeg tjedna Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavit će preporuke koje će detaljno opisati epidemiološki okvir za obavljanje rada u ugostiteljskim djelatnostima.

- Od 27. svibnja 2020. predviđeno je da bi se u zatvorenim prostorima omogućilo 100 posjetitelja, a u vanjskim prostorima 300 posjetitelja, a daljnje brojke će ovisiti o epidemiološkoj situaciji, objavilo je danas Ravnateljstvo civilne zaštite u priopćenju. 

- Nakon niza sastanaka sa službenim predstavnicima ugostiteljske i industrije događanja (event industrija) postignut je dogovor da će Hrvatski zavod za javno zdravstvo izraditi preporuke s odgovarajućim epidemiološkim okvirom za održavanje privatnih i poslovnih catering okupljanja, uključujući i vjenčanja, proslave i domjenke, s ciljem da se omogući organizacija rada tih djelatnosti počevši od 27. svibnja 2020.

- Tijekom sljedećeg  tjedna HZJZ će objaviti preporuke koje će detaljno opisati epidemiološki okvir za obavljanje rada u tim djelatnostima. Od 27. svibnja 2020. predviđeno je da bi se u zatvorenim prostorima omogućilo 100 posjetitelja, a u vanjskim prostorima 300 posjetitelja, a daljnje brojke će ovisiti o epidemiološkoj situaciji, javlja Ravnateljstvo civilne zaštite. 

Izvor: