Kristijan Iličić i dalje istražuje ljepote Hercegovine: Oprostite ljudi, je li ovo Švicarska ili BiH?

.
Hrvatski pustolov i svjetski putnik Kristijan Iličić nakon posjete vodopadu Kravice i dalje boravi u BiH, a obišao je i vodopad Koćuša u Ljubuškom te Park prirode Blidinje.

Iličić je na svojim profilima na društvenim mrežama dijelio fotografije i snimke sa svog puta kroz Hercegovinu te je nakon Kravica ostao oduševljen još jednim vodopadom, a radi se o vodopadu Koćuša u Ljubuškom.

"Ne mogu vam opisati koliko nam je predivno u Hercegovini. Svi ljudi su toliko divni i dragi", poručio je Iličić uz fotografiju sa suprugom Andreom upravo na vodopadu Koćuša.

Nakon Ljubuškog Kristijan i Andrea su posjetili park prirode Blidinje gdje su uživali u domaćoj hrani, a pustolov se našalio da će se nakon posjete BiH morati kotrljati do Hrvatske.

Potom je dijeleći detalje svoje posjete objavio i snimak koji prati cestu te planine u daljini i poručio: "Oprostite ljudi, ali da li je ovo Švicarska ili Bosna i Hercegovina?".

"Dobrodošli u Hercegovinu gdje s izvora možete natočiti s izvora vodu, a odmah pored možete nabrati i malo mente i dobiti kristalno čistu izvorsku pitk vodu s mentom", kazao je posjetivši Franjevačku kuću molitve Masna Luka koja je smještena u Parku prirode Blidinje.

Posljednje odredište na njegovom putu kroz Hercegovinu bio je Mostar gdje je također stigao sa suprugom.

 

Foto:Instagram