Krunića čekali da krene kući iz kafane, uz njega ubijen i Žarko Pavlović s Pala

Prilikom napada na Krunića ubijen je i jedan od napadača, čiji identitet još uvijek navodno nije poznat.

Slaviša Krunić, vlasnik nekoliko firmi, među kojima je i zaštitarska agencija, likvidiran je sinoć oko 22 sata i 30 minuta, na svega dvadesetak metara od kapije svog imanja u banjalučkom prigradskom naselju Glamočani, prenosi Fokus.

Tom prilikom ubijen je i njegov pratilac Žarko Pavlović sa Pala, dok je vozač Goran Ilić preživio atentat i zadobio nekoliko priostrelnih rana.

Krunić je, prema nezvaničnim informacijama, pogođen sa tri hica, od kojih su dva bila direktno u glavu i preminuo je na licu mjesta.

Prilikom napada na Krunića ubijen je i jedan od napadača, čiji identitet još uvijek navodno nije poznat.

Kako navodi Slobodan Vasković na svom blogu, radi se o klasičnoj sačekuši, jer je Krunić izrešetan pred samom kapijom svog imanja, a napadači su pucali sa desne strane vozila – one strane na kojoj je sjedio Krunić.

Riječ je o organizovanom ubistvu, a onih koji su učestvovali u likvidaciji Krunića bilo je više od dva – navodi se da su bila dva pucača.

Potvrđuje to i činjenica da je Krunić, prije dolaska na imanje, sjedio u jednoj kafani u blizini, što je bio dio njegove rutine.

Dok je sjedio, vozač je išao vozilom do njegovom imanja, sam, ali nikakav napad se tada nije dogodio: Sve to svjedoči da je krunić praćen i da je napadačima – pucačima javljeno kada je on vozilom krneuo ka kući.