Laburistička stranka se pohvalila posjetom građana otvaranju Kladuškog ljeta: Još dišemo punim plućima…

asd
Juče je zvanično otvorena višednevna manifestacija Kladuško ljeto 2021. Na otvaranju ovog događaja okupio se veliki broj građana Velike Kladuše. Tu situaciju su iskoristili iz Laburističke stranke, koji su objavili slike punog gradskog trga uz sljedeći tekst:

“Sve je rečeno večerašnjim otvorom Kladuškog ljeta 2021. 

Oni koji misle da je život u Velikoj Kladuši stao, varaju se, ovo je dokaz da Velika Kladuša još diše punim plućima i da će još mnogo godina tako ostati.”

Ovo je pokušaj odgovora na potpuni zastoj političkog života i djelovanja u Velikoj Kladuši zadnjih mjeseci, koji je rezultirao time da je nekoliko političkih stranaka ujedinjeno zatražilo opoziv načelnika općine Fikreta Abdića, koji se duži period uopće ne pojavljuje na poslu i ne prisustvuje sjednica općinskog vijeća. Ta procedura je, kako stoje stvari blizu i trenutno zavisi od jednog ili dva općinska vijećnika koji bi istu trebali podržati.

Kako će se stvari u tom pravcu razvijati saznaćemo ubrzo, a također i da li ovakvim porukama iz Laburističke stranke mogu nešto promijeniti. 

Ono što definitivno treba ovoj općini, ali i cijelom USK je više razvoja, progresa, ideja, ali i kulturnih događaja j privrednih projekata koji će zaustaviti odlazak naših ljudi van granica BiH i otvoriti ovdje perspektivu za budućnost.