Latić: Smjena je uslijedila nakon pritiska s SBB tornja i U-19 SDA poznatije kao NiP

asd
Nejra Latić-Hulusić, kolumnistica, redateljica i aktivistica "Ženskog marša" na svom Facebook profilu oglasila se povodom smjene direktora Zavoda za izgradnju Kantona Sarajevo.

Kako ističe Nejra u "petak je u rukama svih ministara Trojke, vlade poštenja i promjena u KS-u, po zakonu o "NiPotizmu" smijenjen Mirza Hulusić (ovaj što sam se kod njega uhljebila, inače muž zadnjih 17 godina) sa mjesta direktora Zavoda za izgradnju".

"Danas je dobio i rješenje o smjeni na dva papira, a uslijedila je nakon pritisaka što sa SBB tornja, što ove U-19 SDA (raji se prodaje pod imenom "Narod i pravda"), a egzekuciju je uglavnom vršila susramljena fauna marindvorske kanalizacije. Ružno je što sad valja objašnjavati narodu da je prekršio jedino zakon genetske predispozicije da vodi Zavod do kraja mandata i odupro se zakonu jačega kad su mu zavrtane ruke da prodaje našu zemlju u bescjenje", piše Latić-Hulusić.

Ističe kako je lijepo što se konačno rješavaju i ovog tereta u životu i naglašava kako je lijepo što su izbili SDA-ovim metiljima i posljednji "argument" o svojoj uhljebljenosti, odanosti i sklonosti bilo kojoj partiji.

Pogledajte OBJAVU