Ljudina o svom trošku danas popravlja krov u Bihaću- dogovorene popravke u Cazinu i Bužimu (VIDEO+FOTO)

.

Pisao je portal Cazin.net o čovjeku koji se sam javio i stavio na raspolaganje da pomogne svima, o svome trošku, kome je nevrijeme nanijelo štetu i oštetilo krovove, a ko ne može sebi popraviti krov ili platiti da se krov popravi.

Kako je i obećao, Zaim Munjaković je ovaj vikend na terenu, po javljanju i pozivu, popravlja krov u Bihaću.

 

Za naš portal Zaim je izjavio: “Kao što sam naveo u prvoj objavi da sam voljan doći o svom trošku i pomoći popraviti, vratiti cigle koliko sam u mogućnosti naravno.

Bilo je dosta poziva, neki su uspjeli rješiti sami jer svima sam pojedinačno objasnio da za vikend mogu doći jer radim u privatnoj firmi. Bilo je tu mnogo rizika, previše visoke kuće i strme, ali ipak dalo se riješiti. Dosta njih je sumnjalo u objavu kada su pročitali i nisu mogli da vjeruju da je to istina dok nisam došao i naravno narod se začudio, iznenadjeni su bili, ali ipak zadovoljni, a naravno bio sam i ja zadovoljan.”- izjavio je Zaim.

Trenutno je u Bihaću, ova slika i snimak su sa lica mjesta, a kako je naveo, ima još dogovorena dva popravka u Cazinu, dva u Bužimu i jedan u Bihaću.

 

“Moja želja je bila samo da pomognem i dokažem da nije sve u parama, da ima nešto i u čovjeku i želim da se zahvalim svima na onako lijepim riječima i željama i ja vama želim svako dobro da vas Allah nagradi”, zaključio je Zaim.

Ovakvi primjeri su garancija da će društvo ići dalje i napredovati i dobra je prilika da naši mladi i djeca u ovim pričama i ljudima vide svoje uzore i dobro od kojeg će naše društvo i država imati koristi.