Maestro Suits privukao pažnju na poslovnoj konferenciji Pouzdanost

U srijedu, 27. novembra 2019. godine u hotelu Hills u Sarajevu, održana je poslovna konferencija “Pouzdanost” u organizaciji Poslovnih novina i LRC doo. Na ovom događaju koji je okupio više od 450 kompanija čije poslovanje prate izvanprosječni rezultati, posebnu pažnju posjetilaca i učesnika zaokupio je novi bh. brend muških odijela Maestro Suits.

Ova poslovna prilika iskorištena je kako bi se što kvalitetnije prenijela jedinstvena priča koja stoji iza ovog brenda, o odijelima koja nastaju najsavremenijom tehnologijom u fabrici Kismet, koja već više decenija proizvodi odijela za svjetske modne brendove poput Armanija, a koja se šiju od vrhunskih tkanina finoće kakva se iznimno rijetko pronalazi na domaćem tržištu (i do 160s).

Image

Maestro Suits jedinstven je i po inovativnim prodajnim mjestima, koja nude najveći izbor muških odijela na jednom mjestu, te mogućnost prilagodbe odijela na licu mjesta ili šivenja odijela po mjeri. Osim odijela, u Maestro Suits se nalazi širok izbor košulja, kravata, mašni, kožnih torbi, kašieva, te drugih modnih dodataka za muškarce.

Maestro Suits u Sarajevu možete pronaći na adresi Kolodvorska 12 (TC Intershop – 1. sprat), dok se drugo prodajno mjesto nalazi u krugu fabrike u Doboj Istoku, na adresi Armije Republike BiH 14 (Brijesnica Mala).