Majka misteriozno nestalog Jovana nakon tri dana potrage: Ne spavam, ne jedem, čekam da mi se policija javi...

asd
Jovan Veselinović je poslednji put viđen 17.februara oko 23 časa kod TC "Zona1" u Nišu

- Još uvijek nemamo nikakav konkretan trag. Sjedim, gledam u telefon i čekam. Čekam da mi policija nešto javi, a u međuvremenu javljaju da ga viđaju na različitim mjestima, međutim ništa od toga za sada nije potvrđeno kao tačno, ovim riječima poslije više od dva dana intenzivne potrage za njenim sinom Jovanom Veselinovićem (18), govori Milica Cvetković, njegova majka.

Kako je jutros kazala, od kako je na društvenim mrežama objavljen apel za pomoć u potrazi za Jovanovom, na njen telefon javio se veliki broj građana.

- Govore da su ga vidjeli na različitim mjestima, da su sreli mladića koji izgleda kao on, ali je drugačije ošišan ili na sebi ima drugačiju odjeću. Sve informacije koje stižu proslijeđujemo policiji i oni dalje provjeravaju… Pošto nam do sada nisu ništa javili, vjerujemo da su sve one bile lažne, kaže Milica

Protekla dva dana, nestanak mladog Jovana podigao je cijlu Srbiju na noge. Nišlije su se organizovale potrage i sa psima tragačima, Jovanova fotografija osvanula je na mnogim banderama i svim frekventnim mjestima.

- Do sada ništa. Vrijeme provodim tako što sjedim i čekam da mi se policija javi, gledam u telefon. Ne jedem, ne spavam i ne izlazim iz kuće, jedva je izustila zabrinuta žena.

Kako se na društvenim mrežama moglo vidjeti, bliski prijatelji Jovanove porodice su se sami organizovali i pregledali snimke sa sigurnosnih kamera u okolini mjesta na kom je Jovan posljednji put viđen, međutim nijedan trag nije pronađen. Saznalo se da je Jovanov telefon poslednji put lociran u ulici u kojoj je i viđen, ali oko 4.00 sata iza ponoći je bio nedostupan.

Podsjećanja radi, tinejdžer je kobne večeri bio kod drugara, a po završteku druženja je ispratio drugaricu kući. I to je posljednje što se o njemu zna. Majka je, vidjevši da se duže ne javlja na telefon što za njega nije bilo uobičajeno, alarmirala policiju, piše NovaS.