Maloljetna Novosađanka pokušala da ubije dvije djevojke zbog novca

policija
Ima prija i za nasilje u porodici

 

Djevojci N. V. (17) koja je uhapšena zbog sumnje da je napala dvije maloljetnice preksinoć u Novom Sadu nakon saslušanja određen je pritvor, a tereti se za pokušaj teškog ubistva.

Prijava za nasilja

Osumnjičena je, prema nezvaničnim informacijama, imala prijavu za nasilje u porodici dok je njena vršnjakinja koja je hospitalizovna nakon incidenta, takođe poznata policiji.

Sumnja se da je, preksinoć, u svom stanu u svom stanu u Ulici Jovana Subotića, čekićem udarila dvije maloljetnice, a zatim, na ulici, jednu od njih, svoju vršnjakinju, nožem ubola u gornji dio leđa, a petnaestogodišnjakinju rasjekla po ramenu, sapćeno je iz PU Novi Sad.

Ubijen i dečko

Iako policija nije saopštila motiv sukoba tinejdžerki, nezvanično se pominje da je N. V. iz kuće jedne od djevojaka ukrala 10.000 dinara, pa su maloljetnice došle kod nje da bi vratila pare.

Obje su, pritom, zadobile lake tjelesne povrede.

- Primljena je jedna djvojčica 2002. godište, dobrog je opšteg stanja. Na kliničkoj opservaciji je - rekla je v. d. direktora Instituta za zdravstvenu zaštitu djece i omladine Vojvodine doc. dr Jelena Antić.

Osumnjičena, prema nezvaničnim informacijama, ima hematom na glavi. Njena vršakinja koja je hospitalizovana, prema saznanjima, odranije je poznata policiji. Navodno je prije dvije godine, posle svađe sa mladićem sa kojim je bila u emotivnoj vezi, skočila sa drugog sprata. Nakon toga, njen dečko je ubijen u dogovorenoj tuči.

Izvor: