Maloljetnici pretukli nogometaša i bacili ga u rijeku, pa mu uzeli auto

Home

Maloljetnici pretukli nogometaša i bacili ga u rijeku, pa mu uzeli auto

Maloljetnici B.S. (16) i B.A. (16) iz Zemuna uhapšeni  su zbog sumnje da su nogometaša N.B. (20) iz Kostolovca oteli, bacili u Savu, a potom mu uzeli sav novac i automobil.

Navodno su izmislili dug od 1.800 eura, a nogometaš je rekao kako su mu zaprijetili ‘metkom’ ako ih prijavi policiji. Sve se zbilo 27. maja, a policija je maloljetnike lako našla jer su im poznati otprije, javlja Telegraf.

Nogometaš tvrdi da iza svega stoji plan njegove bivše djevojke I.I (19) i njezinog sadašnjeg dečka J.J. (20). Kada je došao u Beograd prijateljski je pozvao jer se njegovom prijatelju sviđala njezina prijateljica.

Ona mu je predložila da se vide dan poslije. Otišli su prošetati pored rijeke, na njezin prijedlog, nakon čega je uslijedila agonija.

– Poslije nepunih pet minuta osjetio sam udarce po vratu. Zaskočila su me dvojica mladića i bjesomučno me tukla nogama i rukama po cijelom tijelu. Jedan od njih je rekao: “Trebamo ga baciti, ‘ko ga je*e”, i munjevito su me gurnuli u Savu. Isplivao sam pokušavajući doći do daha i pitao ih “Zašto, recite mi zašto ovo radite?” na što je predvodnik bahato uzvratio: “Ku*čio si se” – ispričao je nogometaš.

Nakon toga su mu uzeli sav novac koji je imao uza se. Udarali su ga, kaže, kamenjem urlajući da će mu polomiti glavu ako mu ne vrate izmišljeni dug od 1.800 eura.

Nakon toga su ga natjerali da sjedne u auto, bacili ga na zadnje sjedište i odvezli se u Zemun. Na putu su se sukobili s vozačem kojem su u vožnji strgali retrovizor. Kada je ovaj ljut izašao iz automobila, kaže nogometaš, jedan od napadača istrgnuo je nogometašu mobitel iz ruke i dao ga ljutom vozaču u zamjenu za retrovizor.

Njegova se agonija, kaže, završila tri sata poslije u Zemunu gdje su ga natjerali da prizna da im duguje novac i to sve snimili telefonom.

 

(Izvor: Telegraf)

Tagovi
Objavljeno: Čet, 24/08/2017 - 09:03

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top