Manifestacija “Lito moje medeno”: U Cazinu organizirana spektakularna oldtimer ekspedicija (FOTO)

č

Danas je u Cazinu svečano započela ljetna manifestacija pod nazivom “Lito moje medeno”. Grad je bio ispunjen uzbuđenjem i veseljem jer je na samom početku manifestacije organizirana spektakularna oldtimer ekspedicija. Više od pedeset predivnih oldtimer automobila i različitih vozila okupirali su centar Cazina, a bilo je oduševljenje vidjeti ih kako prolaze ulicama u društvu brojnih sugrađana.

Sjajan bend “Jall Aux Yeux”, predvođen talentiranim Jasminom Hadžisadikovićem, pobrinuo se za vrhunsku zvučnu kulisu tokom cijelog dana. Njihove melodije su pratile oldtimere i sve posjetitelje, dodatno podižući atmosferu i stvarajući ugodno ozračje na ulicama Cazina.

 

Prvi dan osmodnevnog programa protekao je u najboljem redu, baš onako kako su organizatori željeli – stvarajući lijepe i zajedničke trenutke za sve prisutne. Cilj manifestacije je okupiti ljude, donijeti radost i uživanje, te učiniti ljeto u Cazinu nezaboravnim iskustvom za sve posjetitelje.

Organizatori su srdačno dočekali sve prisutne i pozvali ih da uživaju u svim događajima koje su pripremili za ovu ljetnu manifestaciju. “Lito moje medeno” je donijelo veselje i energiju u grad, a ovako uspješan početak nagovještava da će ovo biti sjajno ljeto u Cazinu.

Dobrodošli u naš Cazin i uživajte u svim čarima koje ova manifestacija donosi!