Miroslavu Aleksiću određen pritvor

.
Aleksić je saslušan danas pired Višim javnim tužilaštvom u Beogradu gdje je negirao optužbe da je napastvovao glumicu Milenu Radulović i ostale učenice u svojoj školi

Učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću (68) određen je pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je silovao dvije mlade glumice, a više njih je seskualno zlostavljao, piše "Blic".

 

Aleksić je saslušan danas pired Višim javnim tužilaštvom u Beogradu gdje je negirao optužbe da je napastvovao glumicu Milenu Radulović i ostale učenice u svojoj školi. 

 

- Rekao je da optužbe nisu tačne, i da ne zna zašto su to rekle – prenosi "Blic" dio Aleksićeve izjave. Glumica Milena Radulović u ispovijesti koju je dala za "Blic" ispričala je da je Aleksić dok je bila maloljetna silovao i da se to dogodilo više puta. Radulović je kazala da su ona, i nekoliko djevojaka od kojih su neke maloljetne, prijavilo policiji da ih silovao ili seksualno uznemiravao Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume. Nakon ove prijave Aleksić je uhapšen, a ova priča podigla je veliku buru u Srbiji.