Mladi cazinski fudbaleri Majd i Edi zadivili svojim vještinama u Kranju

.
O mladim nadama fudbala, onima iz Krajine, sigurno čujete često, ali ovaj put pričamo o Majdu Mesiću i Ediu Durakoviću. Oni su mladi igrači FK Krajine iz Cazina.

Majd i Edi našli su se na pripremama u Kranju, gdje su imali priliku pokazati svoje vještine i talent u nogometu.

Pripreme su radili u NK Triglav Kranj, gdje su boravili 15 dana. Njihove vještine dolazile su na test, a kako saznajemo domaćini su bili i više nego zadovoljni sa našim momcima. Nakon ovog sjajnog iskustva Majd i Edi su za portal Cazin.net izjavili: "Kada smo došli nismo znali kakvo će to iskustvo biti.

Ušli smo u svlačionicu, a atmosfera je bila sasvim ugodna. Svi su bili razgovorni, dobrog raspoloženja i lijepo su nas ugostili. Prihvatili su nas kao da smo od početka tu sa njima i bilo nam je veoma drago zbog toga. Same pripreme su krenule od kondicionog dijela, tehnike, te vježbi za jačinu. Bili su dosta jaki treninzi, ali smo donekle naviknuli na to.

Radi se o veoma kvalitetnim saigračima i to je ono što nam se svidjelo najviše. Treneri su rekli da su zadovoljni sa našim zalaganjem na treninzima, utakmicama i da smo im u planovima za budućnost. To nam je novi vjetar u leđa za budućnost!"

Ediju i Majdu želimo svu sreću u nastavku i razvoju njihovih karijera.

Cazin.net