fbpx Muhabet sa Razom u Cazinu: Predstavljamo knjigu “Razotkrivanje”

Muhabet sa Razom u Cazinu: Predstavljamo knjigu “Razotkrivanje”

Home

Muhabet sa Razom u Cazinu: Predstavljamo knjigu “Razotkrivanje”

Idućeg utorka, 16.07.2019. godine, u prostorijama Gradske biblioteke, ponovo ćemo ugostiti našu Cazinjanku Raziju Čolaković.

Prije dvije godine promovisala je svoju knjigu “Leptir”, a sada nam dolazi sa novim naslovom pod nazivom “Razotkrivanje”. Govorimo o svima poznatoj Razi, koja je dostigla veliku popularnost na društvenim mrežama sa svojim pričama, savjetima, razgovorima i upustvima o životu i radu žene u današnjem vremenu. Svima poznata Facebook stranica “Muhabet sa Razom” djelo je ove cazinske autorice, sa adresom boravka u Brčkom.

Za svoju drugu knjigu Razo kaže:

- “Sve što sam ja, put od siromaštva, rata, odrastanja i iskušenja do danas. Neki bi rekli preko trnja do zvijezda. Ja kažem, preko teškog djetinjstva do godina kad sam naučila kako je za sreću dovoljno biti zahvalan Bogu. Samo zahvalan. Zvijezde su na nebu, ja sam na zemlji. Čvrsto na zemlji. O čemu vam pišem? Bit će vam jasno tek kad budete imali ovu knjigu u svojim rukama i sami razotkrijete sebe, jer knjiga govori o životu jedne djevojčice, koja je uz veliko siromaštvo i teško djetinjstvo, postala žena sa stavom, puna samopouzdanja i vjere u sebe. Tim putem postigla je to da je prate hiljade ljudi, da je motivacija i inspiracija mnogim ženama, ali i iritacija ovim drugima koji ne vole ničiji uspjeh. Knjiga se bavi inspirativno životom žene."

Promocija počinje u 19:00 sati.

Topic
Objavio: Wed, 03/07/2019 - 18:53
Back to top