Muhamed i Sanel se javno izvinili jer su nakon nesreće tukli bh. političara

muhamed

U našu redakciju došlo je javno saopštenje gospode Ibrahimović Sanela i Ibrahimović Muhameda, a u veza sa saobraćajnom nesrećom u kojoj je učestvovao i poslanik u Skupštine Brčko Distrikta BiH Alija Denjagić, koja objavljujemo u cijelosti: Saobraćajna nesreća desila se u naselju Kolobara u Brčkom u kojoj je učestvovao političar Alija Denjagić sa svojim skupocjenim BMW-om i motociklista također iz Brčkog – piše Crna-Hronika.

Nesreća se dogodila oko 23:15 h u ulici Reisa Džemaludila Čauševića nakon koje se dogodio fizički obračun više osoba. Po policijskim izvještajima trojica muškaraca napala su Aliju Denjagića i zadobili lakše tjelesne povrede.

U našu redakciju došlo je javno saopštenje gospode Ibrahimović Sanela i Muhameda, a u veza sa saobraćajnom nesrećom u kojoj je učestvovao i poslanik u Skupštine Brčko Distrikta BiH Alija Denjagić, koja objavljujemo u cijelosti:

Ovom prilikom želim da uputim Javno izvinjenje, a također i da demantujem pisanje pojedinih portala koji su objavili neistine u vezi sa incidentom (saobraćajna nesreća), koji se desio dana 01.06.2024. godine, u 23:10 h.

Veoma mi je žao zbog saobraćajne nesreće koju sam prouzrokovao svojim motociklom. udarivši istim u zadnji dio motornog vozila kojim je upravljao gospodin Alija Denjagić.