Kakva sreća: Na grebalici Lutrije BiH “ogrebao” 100.000 maraka!

Kako saznajemo, grebalica je kupljena na jednoj od trafika "Duhan", koje su u vlasništvu tuzlanske firme "Riva"

Nevjerovatna sreća ozarila je ove sedmice jednog Brčaka koji je na grebalici Lutrije BiH “ogrebao”, ni manje ni više, nego 100.000 KM.

Kako saznajemo, grebalica je kupljena na jednoj od trafika “Duhan”, koje su u vlasništvu tuzlanske firme “Riva”.

Prema nezvaničnim podacima, sretna grebalica Lutrije BiH koja košta 3 KM je kupljena u trafici nedaleko od brčanske bolnice.

Rukodvodstvo firme “Riva” je odmah reagovalo nakon ovog dobitka, te od Lutrije BiH će zatražiti da se mjesto gdje je grebalica kupljena okarakteriše kao “sretna trafika”.

U prijepodnevnim satima u direkciju Lutrije BiH javio se sretni dobitnik kako bi naplatio ovaj nevjerovatan novčani dobitak.

Rekao je da je veliki ljubitelj klasičnih igara na sreću, a posebno izdvaja igru TV Bingo, koja mu je najomiljenija. Kako je istakao nerijetko okuša sreću i na srećkama iz ponude Lutrije Bosne i Hercegovine, koje su mu do sada donosile manje dobitke ali posljednji dobitak od 100.000 KM na srećki “Velika lova” će mu, kako kaže, promijeniti život.

Dobitak od 100.000 KM na srećki “Velika lova” me je šokirao i na prvi pogled nisam mogao vjerovati da sam osvojio ovaj iznos. Odigrao sam sve tri igre na srećki, a druga igra mi je donijela ovaj veliki dobitak. Kada sam primjetio da u igri 2 u jednom redu imam zbir brojeva 10, u nastavku sam znao da me očekuje dobitak ali nisam se nadao da ću osvojiti najveći dobitak koji me je zaista šokirao- kazao je dobitnik.