Na Natašu je naletio pijani vozač, odbačena je nekoliko metara i ostala bez noge, a ruka i druga noga su polomljene. Muškarac je izašao iz zatvora i opet vozi

Nataša
Nataša nije ni slutila da će joj jedna vožnja biciklom do trgovine potpuno promijeniti život. U sekundi se sve okrenulo, a djevojka je ostala bez noge sa samo 18 godina.

 

Naime, Nataša Gajdoš je živjela kao svaka tinejdžerica, puna elana i života, nije ni slutila da će se nekoliko puta tuđom krivnjom boriti za goli život, na operacijskom stolu.

Uputila se do lokalne trgovine, odlučila ići biciklom, a onda je na nju automobilom naletio susjed koji je bio pod utjecajem alkohola.

Krenula sam u trgovinu, kad je u jednom trenutku na mene naletio čovjek koji živi u blizini, bio je pijan i udario me toliko da sam ostala bez noge, imala sam slomljenu ruku i lijevu butnu kost, a izvađena mi je i slezena koja je pukla – priča Nataša.

Operacija za operacijom, razne metode i uspjesi liječnika, doveli su do toga da je Nataša nakon svega ostala pozitivna i živi svaki dan punim plućima.

Bilo je nekoliko operacija, ne znam ni sama koliko, ali uspjeli smo barem nešto spasiti. Imam igle u ruci od lakta do ramena i uz njihovu pomoć koristim ruku. Sada mi je bitna proteza, imam onu ​​standardnu, ali voljela bih imati mikroprocesorsko koljeno koje je njemačke proizvodnje. Ima aplikacije, tako da mogu prilagoditi sve, pa čak i voziti bicikl. Malo je skuplje... - kaže djevojka.

Nikad nisam padala u očaj, znala sam da postoje pomagala. Ovo koljeno je odlična opcija i nadam se da ću skupiti novac za njega - kaže Nataša, navodeći da je muškarac koji ju je udario izašao je iz zatvora, a uskoro će mu biti vraćena i vozačka dozvola...

Kroz sve nedaće i nedaće izborila se uz pomoć svojih prijatelja i obitelji koji su joj davali bezrezervnu podršku.