Najpoželjniji zavodnik u Hollywoodu o svojim vezama: Ne mislim da je 10 žena u 12 godina puno

davison
Komičar Pete Davidson poznatiji je po svojim vezama sa slavnim ljepoticama, nego po karijeri. Ovaj 29-godišnjak proglašen je najpoželjnijim holivudskim zavodnikom, a sada je odlučio iskreno progovoriti o svom ljubavnom životu.

 

Tokom intervjua za podcast "Real Ones with Jon Bernthal" Davidson je s voditeljem razgovarao o interesu javnosti za njegov privatni život, kao i veze sa slavnim osobama.

"Mislim da sam postao poznat prije no što se znalo za moj rad. Ali, oduvijek sam radio. Gledaj, ja sam u svojim 20-ima i bio sam u vezama s nekim osobama, a iz nekog razloga to je vrlo ludo i ljudima zanimljivo. Ja ne mislim da je to zanimljivo. U showbusinessu sam gotovo pola svog života, otprilike 14, 15 godina, i to u emisiji na nacionalnoj televiziji. I u 12 godina izlazio sam s otprilike 10 osoba, i ne mislim da je to previše. Ali nekim ljudima je to očito zanimljivo", ispričao je Davidson, dodajući kako je to prilično zbunjujuće jer na društvenim mrežama nikad nije prikazivao svoj ljubavni život.

"Osobe s kojima sam izlazio upoznao sam na poslu. Radio sam u jednom od pet holivudskih epicentara gdje susrećeš ljude. A to su sve osobe s kojima sam radio ili bio okružen", objašnjava komičar, napominjući kako se našao u središtu interesa, no sve o čemu se pričalo nije imalo nikakve veze s njegovim poslom.

To je uistinu užasan osjećaj", dodao je.

Davidson je posljednjih godina bio u vezi s komičarkom Carly Aquilino, Cazzie David, glumicom Kate Beckinsale, Margaret Qualley, Kaiom Gerber, Phoebe Dynevor, Arianom Grande, Kim Kardashian i Emily Ratajkowski. Od nedavno je s Chase Sui Wonders.