Nakon zabave uz alkohol i muziku u Covid bolnici, oglasio se i direktor: Evo šta je rekao...

Zabava
Jedna topla ljudska namjera pretvorila se u totalno neprimjerenu situaciju...


Ivica Lukšić, dr. med, v.d. direktora KB Dubrava, ispričao se javnosti zbog zabave uposlenika KB Dubrava, te rekao da se jedna plemenita namjera pretvorila u neprimjerenu situaciju.

- Jedna topla ljudska namjera pretvorila se u totalno neprimjerenu situaciju. Osoblje je htjelo iznenaditi kolegicu koja odlazi nakon 25 godina iz bolnice i ide u Njemačku. Oni su svjesni svog propusta i svjesni su mrlje koju su stavili na sve zaposlenike koji vrijedno rade od prvog dana pandemije. To je loše i teško popravljivo. Oni su se ispričali i zajedno se s njima ispričavamo cijeloj javnosti, rekao je Lukšić za HRT.  

Smatra da je čudno da je snimka dospjela u javnost prije nego je iko iz bolnice znao za nju. 

- Problem je da se to održalo, ali održalo se izvan prostora Covid bolnice, u sobi za odmor osoblja. Održalo se nešto što se nije smjelo održati u okviru bolnice. Ponavljam namjera tih ljudi sigurno je bila plemenitija od situacije koju imamo, rekao je Lukšić.

Mediji u Hrvatskoj za vikend su, podsjećamo, objavili skandalozan videosnimak zabave u najvećoj Covid bolnici u Hrvatskoj, kliničkoj bolnici Dubrava. Snimak na kojem su uz alkohol i muziku, i bez epidemioloških mjera, medicinske sestre i pomoćno osoblje slavili do dugo u noć prenijeli su i brojni regionalni mediji, a sam događaj naljutio je neke njihove kolege koje su i ustupile snimak. Jedna od njih je poslala medijima i pismo, te ogorčeno navela da u više od 20 godina radnog iskustva nije doživjela ništa slično.

Evo kako je to sve izgledalo:

Video možete pogledati OVDJE