Narušavanje javnog reda i mira u Velikoj Kladuši

servisne
Nove servisne informacije.

 

Zdravstvenu pomoć u Hitnoj službi DZ Velika Kladuša u proteklom periodu potražilo je 83 pacijenata. Dežurne doktorice bile su Ajla Husić i Amra Zulić koje su na dalje liječenje u KB Bihać uputile troje pacijenata.

Službenici Policijske stanice Velika Kladuša zabilježili su jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira. Saobraćajnih nezgoda i krivičnih djela nije bilo.

Velikokladuški vatrogasci nisu imali intervencija.

Kako jutros informišu iz Elektrodistribucije, PJ Velika Kladuša, bez problema u snabdijevanju električnom energijom.

Danas pretežno sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjeren u Bosni uglavnom istočni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 13 do 19, , a dnevna od 20 do 26, na jugu do 28 °C.

Slično kao u proteklom periodu, uz promjenljive biometeorološke prilike. Poslijepodnevne padavine pretežno će djelovati na raspoloženje većine populacije, a tegobe kod osjetljivih osoba djelimično će se pojačati i uglavnom će se ogledati kroz dekoncentraciju, glavobolju, malaksalost. Opšta slika će biti lošija u Bosni. U Hercegovini i na jugozapadu, tokom dana bi južina mogla povremeno uzrokovati manje probleme meteoropatama.