Nastavlja se potraga za tijelom male Danke Ilić: Osumnjičeni dovedeni pred Tužilaštvo

r

Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić nastavlja se dok su dvojica osumnjičenih za njeno ubistvo dovedeni pred Više javno tužilaštvo u Zaječaru radi saslušanja.

Juče im je Više javno tužilaštvo u Zaječaru naložilo zadržavanje zbog sumnje da su 26. marta lišili života Danke Ilić. Građani u Boru i Banjskom polju izražavaju svoje saučešće paleći svijeće i ostavljajući cvijeće i igračke u znak oproštaja od ubijene djevojčice.

Policija i dalje intenzivno traga za tijelom djevojčice, provjeravajući više lokacija u borskom kraju na kojima su bili osumnjičeni za ubistvo.

Danas popodne, policija u Boru odvela je na saslušanje majku Dejana Dragijevića, jednog od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, potvrdio je Dejanov otac Rade Dragijević za “Blic”. Također, na saslušanje je odveden i Dejanov mlađi brat Dalibor.

Osumnjičeni su radnici Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod” Bor Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot. Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 sati, samo sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala.