Navijač Intera kroz suze o Džeki: “Takvi igrači više ne postoje, poljubac!”

deko
Sve je izvjesnije da Edin Džeko napušta Inter i prelazi u turski Fenerbahce, pa i navijači se polako opraštaju od Džeke.

edan od navijača Intera ima samo riječi hvala za kapitena fudbalske reprezentacije BiH, kojem je zahvalan kako kaže od srca.

“Iz onoga što se može zaključiti iz brojnih medijskih članaka da Edin Džeko napušta Inter, morao sam napraviti ovaj video. Edin Džeko odlazi u Fenerbahče za 4 miliona godišnje. I šta reći? Kod nas je došao kao 35-godišnjak. Golovima i asistencijama upisao je 101 nastup, uz 31 gol i 15 asistencija.” kazao je navijač i dodao:

“Ljudi, 35-godišnjak! Golovima i asistencijama je osvojio mjesto u ekipi gdje je to mjesto jako teško osvojiti, u Interu i nikada neće biti zaboravljen. Njegov doprinos bio je ključan. Kada je Interu najviše trebalo, uvijek je bio prisutan. Šutio je i pognute glave vrijedno radio. Uvijek je poštovao dres. Uvijek je poštovao grb. Takvi igrači vise ne postoje i ostali bi morali učiti od njega, jer je Edin, iako nakratko, bio simbol Intera.” poručio je.

Za kraj poželio je Edinu sve najbolje u nastavku karijere.

“Zbog toga, Edine, ja i svi svi ostali Interisti želimo ti mnogo sreće i sve najbolje u ostatku tvoje karijere. Nastavi tako i budi naš navijač, gdje god se u svijetu nalazio. Poljubac.”