NB: Odgovorna politika i dosljedno zalaganje naših predstavnika na svim nivoima prepoznati i u Zavidovićima

Saopštenje za javnost iz Nezavisnog bloka

Sve veći broj novih članova i simpatizera koji svoj društveni angažman žele usmjeravati kroz Općinski odbor NB-a Zavidovići, svjedoči jednom bespoštednom zalaganju čiji je cilj kreiranje boljeg ambijenta za život svih građana u BiH, bez obzira na bilo koju vrstu raznolikosti.

Kontinuiran i predan rad predstavnika Nezavisnog bloka na svim nivoima vlasti, prepoznat je od strane građana Zavidovića prvenstveno zbog njihove stalne dostupnosti za rješavanje svakodnevnih problema.

Vođeni tim motivima, Općinski odbor Nezavisnog bloka Zavidovići, jučer je upriličio svečano otvaranje novih prostorija za rad, što će u mnogome olakšati koordinaciju sa građanima, delegiranje i rješavanje njihovih pitanja.

Svečanom otvaranju prisustvovao je predsjednik Nezavisnog bloka Senad Šepić. Iskorištena je prilika da sa užim rukovodstvom OO NB-a Zavidovići, na radnokonsultativnom sastanku, razmijene informacije o političkim aktuelnostima na svim novoima, dešavanjima unutar Nezavisnog bloka ali i uz najave aktivnosti u narednom periodu.  Predsjednik Šepič nije krio pozitivne impresije za dobar rad i zalaganje Općinskog odbora Nazavisnog bloka Zavidovići, kojeg predvodi Arnes Jusić uz pohvale svim članovima i simpatizerima koji su na ovim prostorima osigurali da je Nezavisni blok za kratko vrijeme jedna respektabilna i ozbiljna politička organizacija sa tendencijom stalnog rasta i napredovanja.

Pored predsjednika Šepića, radu OO NB Zavidovići podršku su jučer iskazali i Elmedin Đuzel, predsjednik Glavnog odbora Nezavisnog bloka, Aida Baručija, predsjednica KO NB ZDK i poslanica u PD PS BiH, Mirsad Čučuk, predsjednik GO NB Visoko, Ekrem Tuka, predsjednik GO NB Zenica.

Važno je napomenuti da se kancelarija nalazi u ulici Gazi Husrev-begova bb u Zavidovićima i na raspolaganju je svim građanima koji svoje ideje, prijedloge i pitanja žele uputiti na adrese svih nivoa vlasti u Bosni i Hercegovini a otvaranje ove kancelarije predstavlja nastavak realizacije planiranih aktivnosti.

 

Press služba NB-a