fbpx NIJE KORISTIO SLUŽBENI PIŠTOLJ: Lulić nakon ubistva sam došao u policijsku stanicu i predao se

NIJE KORISTIO SLUŽBENI PIŠTOLJ: Lulić nakon ubistva sam došao u policijsku stanicu i predao se

Home

NIJE KORISTIO SLUŽBENI PIŠTOLJ: Lulić nakon ubistva sam došao u policijsku stanicu i predao se


Pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova USK Rifet Lulić (1972.), koji je jučer u cazinskom naselju Gornja Koprivna, ispalivši u nju više hitaca, ubio suprugu Mirelu Beganović Lulić (1980.), nije počinio ubistvo službenim oružjem, potvrđeno je za Klix.ba iz MUP-a USK.

Lulić je sinoć oko 19 sati usmrtio svoju suprugu koja ga je napustila i iz njihove porodične kuće u naselju Krivaja otišla kod roditelja u mjesto Gornja Koprivna.

On je, prema informacijama koje nisu još službeno potvrđene, u suprugu ispucao čak sedam metaka iz pištolja, a navodno ju je ubio na spavanju, dok su roditelji bili van kuće. Danas će biti urađena obdukcija tijela žene, nakon koje će biti poznati svi detalji. 

/vijesti/foto-cazin-obavijen-tugom-svi-u-nevjerici-mirela-je-bila-uzorna-i-vrijedna-supruga

/vijesti/cazin-u-soku-ovo-je-policajac-koji-je-ubio-suprugu-na-spavanju

/vijesti/detalji-stravicnog-ubistva-u-cazinu-policajac-rl-ispalio-je-u-svoju-suprugu-sedam-metaka

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova USK kazali su nam da Lulić ubistvo nije počinio službenim pištoljem te da je nakon gnusnog čina sam došao u policijsku stanicu gdje je priznao šta je uradio, nakon čega je lišen slobode. 

Prema informacijama koje smo dobili od poznanika porodice, supružnici Lulić bavili su se i poljoprivredom, gdje je većinu posla obavljala supruga Mirela koja je bila uzorna i vrijedna supruga.

Rifet i Mirela Lulić imaju troje djece.

klix.ba

Topic
Objavio: Wed, 28/06/2017 - 12:50

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top