Nije mu uzvratila ljubav: Ramiz Ž. brutalno silovao majku 11-ero djeco

Home

Nije mu uzvratila ljubav: Ramiz Ž. brutalno silovao majku 11-ero djeco

Ramiz Ž. zvani Ramo (58), otac šestero djece, optužen je da je nevjenčanu partnericu M. I., majku jedanaestero djece, silovao, a potom i da joj je prijetio, s ciljem da je zaplaši “da će je ubiti k’o kera ako okrene broj policije".

Optužnica ga tereti da se u večernjim satima 19. januara u kući u vinkovačkom kraju Ramiz Ž. žestoko posvađao s partnericom. Ugledavši je kako leži potrbuške na krevetu bez gaćica, Ramiz je nasrnuo na ženu i iako mu je ona govorila da se makne, da spava i da ne želi intiman odnos, tužilaštvo smatra da je Ramiz bez njenog pristanka izvršio spolni odnos. Desetak dana kasnije Ramiz joj je nakon opetovane svađe zaprijetio i smrću, piše Jutarnji.hr.

"Ma kakav seks mimo njezine volje?! Ništa od toga nije točno. Moja žena i ja se volimo, ali, vjerujte mi, svaki mjesec je sve gore i gore! Kako? Jer nju boli glava, pa ima menstruaciju dva puta mjesečno... I onda se ja samo sklonim. Deset godina živimo skupa i imamo troje malodobne djece o kojima brižno skrbimo", pravdao se u prostorijama vukovarskog tužiteljstva optuženi Ramiz Ž.

Njegova družica, međutim, tvrdi suprotno, a u njenu priču povjerovalo je i Državno odvjetništvo. Priznala je, pak, da je tokom zajedničkog suživota koji je prekinut u martu ove godine, cijela porodica živjela od Ramizove penzije, dječjeg doplatka i zajedničkog rada.

"On je jako ljubomoran. I stalno traži spolne odnose. A kad sam ga odbila onog dana u siječnju, ucjenjivao me da će me odjaviti s njegove adrese ako ne pristane. I stalno mi je prijetio da će me zaklati k’o kera", opisala je Ramizova partnerica.

 

(Izvor:RadioSarajevo.ba)

Objavljeno: Tue, 29/08/2017 - 09:19

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top