Nisu mogli biti zajedno pa odlučili zajedno umrijeti: Pred sam čin objavili jezivu fotografiju

Ljubavnici koji su zajedno otišli u smrt tako što su izvršili samoubistvo pucanjem u sljepočnicu, nekoliko trenutaka pred izvršenje napravili su selfi na kojem se vidi kako im vatreno oružje stoji upereno u predjelu njihovih glava.

Anja Sutar (Anju Suthar, 21) i Šamkar Čudbahari (Shamkar Chaudhary, 21) ljubavnici iz Lesara u Indiji, izvršili su samoubistvo pucanjem u glavu, zbog kako je navedeno, nemogućnosti da budu zajedno. Naime, tragično nastradala djevojka se nalazila u braku, i sa preminulim mladićem je bila u emotivnoj vezi. Nakon što su shvatili da ne mogu živjeti tako, oni su se odlučili na samoubistvo.

Prije nego što su pucali sebi u glavi, oni su se fotografirali, a zatim su spornu fotografiju okačili na društvene mreže. Prilikom uviđaja kod njih je pronađena audio poruka u kojoj navode da su bili zaljubljeni jedno u drugo zbog čega su odlučili izvršiti zajedničko samoubistvo.

Prema preliminarnim rezultatima istrage, par se nalazio pod utjecajem alkohola, a policija istražuje kako su došli do oružja, za koje je navedeno da je proizvedeno u Indiji, prenosi Avaz.