Nove medalje za Karate klub CAZIN

Hh

U subotu 26.09.2020. godine je u organizaciji karate kluba Shodan iz Prijedora održan SHODAN KUP 2020 gdje je ucestvovalao 26 klubova sa 249 takmičara. 

KK CAZIN je nastupio sa 7 takmicara koji su osvojili 8 medalja u pojedinačnim i ekipnim takmičenjima. 

 

Rizvić Amar - 2. mjesto borbe pojedinačno

Rizvić Lejla - 2. mjesto borbe pojedinačno

Sedić Adnan - 2. mjesto kate pojedinačno

 

Ždralić Aldin - 3. mjesto borbe pojedinačno 

Sedić Adnan - 3. mjesto borbe pojedinačno Sedić Edin- 3. mjesto kate pojedinačno 

 

Kapić Ena i Rizvić Lejla su nastupile i ekipno u borbama gdje su za svoj klub i grad Cazin osvojile 2. mjesto.

Sa nam je nastupio i Dizdarević Ishak koji ovaj put nije uspio osvojiti medalju i ako se hrabro borio. Ishaku želimo više sportske sreće na slijedecem takmičenju...

Zbog pojave virusa covid 19, ove godine turnir je organizovan u posebnim uslovima,uz pridržavanje i poštovanje svih mjere zaštite od širenja navedenog virusa. Zahvaljujemo se na pozivu i čestitamo organizatoru na čelu sa gosp. Rajko Vučičević na dobro odrađenim pripremama i dobro odrađenom turniru.

Koristimo ovu priliku da pozovemo sve naše male Cazinjane koji žele da pristupe i da se upišu u KK Cazin da to mogu uraditi u maloj sali Medrese petkom u 19,00 h i nedeljom u 10,00 h. 
Zahvaljujemo se roditeljima koji su nam pomogli i uvijek pomažu oko odlaska i praćenja djece na takmičenja, takođe se zahvaljujemo i cazin.net portalu koji nas uvijek i redovno prati i izvještava o našim uspjesima.

 

 

 

 

 

 

 

 

Image
Hh