Novi detalji seksualnog uznemiravanja 12-godišnje djevojčice/Otkriveno šta je pronađeno na telefonu

Djevojcica
U telefonu je nađeno više od 60 različitih poruka sa brojnim spornim sadržajima koje su upućivane djevojčici duži period


Bilećka policija potvrdila je danas saopćenjem da je dobila prijavu da je osoba inicijala M.Z. iz Bileće određeni vremenski period slala uznemiraujuće poruke maloljetnoj osobi.

-Policija zajedno sa odjeljenjem za visokotehnološki kriminalitet MUP RS provodi mjere i radnje koje je naložilo Okružno tužilaštvu u Trebinju u cilju dokazivanja krivičnih djela seksualnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, poručili su danas iz PU Trebinje, iz koje su obavijestili trebinjsko Okružno tužilaštvo i o prijavi nanošenja tjelesnih povrede osobi inicijala M.Z.

U oba slučaja, dodali su, policijski službenici realizuju aktivnosti iz svoje nadležnosti, kako bi se utvrdile tačne okolnosti događaja.

O svim rezultatima javnost će biti blagovremeno obavještena, poručuju iz PU Trebinje.

Kako su prenijeli pojedini mediji, otac dvanaestogodišnje djevojčice, u čijem je telefonu otkrio uznemirujuće poruke, pretukao je M.Z.(24) , nanijevši mu ozbiljne povrede.

Otac djevojčice je zaposlen u policijskoj stanici Bileća
U spornim porukama je, nezvanično saznaju Nezavisne, pošiljalac djevojčicu, između ostalog, pozivao na seksualne odnose i pisao joj eksplicitne navode sa seksualnom konotacijom, te slao i različite fotografije spornog sadržaja.

-U telefonu je nađeno više od 60 različitih poruka sa brojnim spornim sadržajima koje su upućivane djevojčici duži period, kažu izvori.

Isti izvori tvrde da je otac osumnjičenog mladića pokušao da pregovara sa policajcima da se krivično djelo za koje se tereti njegov sin ne procesuira.

Izvor: