Objavljen snimak stravične nesreće u BiH: Motor prepolovljen

Srpskainfo ekskluzivno objavljuje snimak teške saobraćajne nesreće na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor, u mjestu Prijakovci, a u kojoj je teško povrijeđen motociklista Zvezdan P. iz Prijedora.

O silini udarca dovoljni govori podatak da je motor nakon sudara bukvalno prepolovljen, a motociklista je odbačen nekoliko desetina metara od mjesta kontakta.

Motociklista Zvezdan P. (50) iz Prijedora, koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor, u stabilnom je zdravstvenom stanju.

Prema navodima iz UKC RS, pacijent je primljen sa prelomom natkoljenice, operisan je i zbrinut na Klinici za ortopediju.

Nakon informacija koje su se pojavili u javnosti, da je među učesnicima nesreće bilo lica u alkoholisanom stanju, iz Policijske uprave Banjaluka su demantovali ove informacije.

Tokom uviđaja utvrđeno je da je u nesreći učestvovao muškarac inicijala R.D, koji je upravljao “golfom” te motociklista Zvezdan P. sa motorom “suzuki”, koji je zadobio tjelesne povrede.

– Kod učesnika nije utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu. O navedenim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se preduzmu potrebne mjere i radnje, te da se po komletiranju predmeta dostavi izvještaj na dalje postupanje – navodi se u saopštenju PU Banjaluka.