Objavljujemo presudu: Smajl vozio 155 km/h i u sred Tuzle teško povrijedio nekoliko osoba

.
U ulici 18. hrvatske brigade 20.9.2023. godine u večernjim satima dogodila se saobraćajna nesreća a prizori s mjesta nesreće su stravični. Prevernuti automobili, izvaljen stub ulične rasvjete, a u pomoć su pored Službe hitne medicinske pomoći pozvani i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Tuzla

 

Portal Crna Hronika saznao je od svjedoka koji su se u trenucima nesreće nalazili u navedenoj ulici, da je cijela ulica smrdila na alkohol.

Za volanom Mercedesa nalazio se Smajl Mehmedović. Divljao je po tuzlanskim ulicama, prolazio kroz crvena svjetla, vozio preko 155 km/h dok mu je iz automobila tresla muzika narodne pjevačice Hajrije Gegaj “Ja djevojka, on oženjen majko” piše Crna-Hronika.

Par mjeseci kasnije sud u Tuzli donio je sramotnu presudu. Za sve što je učinio u navedenoj noći, Mehmedović je “nagrađen” sa godinom dana zatvora i 3 godine zabrane upravljanja motornim vozilom. U navedenu kaznu je uračunato i vrijeme provedeno u pritvoru. Da bi sramota bila još veća, Mehmedović se i dalje, prema objavama sa društvenih mreža, nalazi na slobodi.

Pravosuđe na tuzlanski način..