Oče nedostaješ mi: Pročitajte ovu dirljivu priču iz Cazina

.

Ljubav je jaka koliko i smrt. Podjenako nepobjediva, moćna, jaka. Smrt se ne može izbjeći. Neće biti zaboravljena. A kad smrt prođe ljubav ipak ostaje.

Upravo ova priča će vam pokazati koliko je bila posebna veza između oca i sina iz Cazina.

"Dragi Moj tata, evo prošlo je već 10 mjeseci od kako si otišao od nas na bolji svijet. Dragi moj tata hvala ti na svemu što si učinio za mene, hvala ti za sve što si izgradio u životu da bi to ostavio meni. Zahvaljujem ti se što si me odgojio da budem pošten i primjeran čovjek kao što si ti bio, i vjeruj dok god sam živ da će tako i ostati."

Ovo su samo neke od riječi Sanela Zećirevića koji i dalje jako tuguje za svojim dragim ocem. Najbolje ga razumiju oni koji su se našli u istoj ili sličnoj situaciji. 

Kad nas napusti jedan od roditelja ili još gore oba roditelja, nestao je i dio nas koji nikada više neće biti upotpunjen. Ništa više nije isto. 

U nastavku pročitajte još par izjava Sanela...

"Volio bi da si bio još dugo godina skupa sa svojom porodicom, ali Bog je tako htio. Dragi moj oče fališ mi u svakom ćošku, svakom mjestu. Dragi moj tata neka ti dragi Allah dž.š podari lijep Džennet, a porodici sabura."

Roditelji su izvanredna prilika da, čineći im dobročinstvo, zaradimo džennetske ljepote.

Zato pazite svoje roditelje i volite ih dok su živi, ovo vam apeluje i Sanel a i portal Cazin.net.

Ne dajimo nikome i ničemu prednost na ovom dunjaluku nad njima, a kada naša djeca vide našu pažnju naučit će i vratit nam istom mjerom u našim poznim godinama ako Bog da.