OFK ‘BIHAĆ’ poptisao ugovor sa dva mlada trenera

dsf
Omladinski pogon OFK BIHAĆ obogatio je svoje redove sa dva mlada i perspektivna trenera koji će svoje trenerske vještine i umijeća predstaviti u okviru realizacije projekta “Budi dio tima”.

 

Projekat “Budi dio tima” je dio Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2, kojeg finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) uz podršku Grada Bihaća.

“U okviru ovog projekta planiran je veliki broj aktivnosti. Angažiranje dva mlada trenera, samo je dio i početak aktivnosti, a uskoro će javnost biti upoznata i sa datumom održavanja “dana otvorenih vrata OFK Bihać”, gdje će svoje učešće uzeti veliki broj dječaka i djevojčica. Sve djevojčice i dječake taj dan čekat će i poklon iznenađenja. Svoje članove i javnost ćemo tog dana, kada OFK “Bihać” slavi svoj 25 rođendan upoznati i sa nizom infrastrukturnih projekata koje imamo u planu, predstavit ćemo redizajniran grb našeg kluba.” rekli su nam iz uprave OFK “Bihać”.

“Kada je riječ o trenerima, to su naša dva mlada i perspektivna trenera. Ahmed Fajković i Ermin Begić su naša svojevrsna pojačanja s obzirom da očekujemo povećan broj aktivnosti i početak ekspanzije našeg kluba, koji svojom tradicijom svakako zaslužuje mjesto u vrhu sportskih kolektiva kada je riječ o organizaciji i kvaliteti rada.“, kazali su nam predstavnici OFK “Bihać”.