Oglasili se mladenci: Nismo napali matičarku u Kiseljaku

Home

Oglasili se mladenci: Nismo napali matičarku u Kiseljaku


Nakon što se pojavila informacija da su mladenci u Kiseljaku napali matičarku samo zato što je druge nacionalnosti, tek vjenčani Tanja i Mladen Mitrović demantirali su tu vijest.

Njihov demant povodom objavljivanja članka „Mladenci napravili incident matičarki u Kiseljaku: tražili da se ukloni ime „balinkure“ sa vjenčanog lista“ objavljujemo u cjelosti:

 Događaj koji je opisan u tekstu, ne samo da je pun netočnosti, nego se u navedenom obliku uopće nije dogodio. 

- Matičarku Zijadi Fejzić nismo napali, ne samo zato što što moj suprug uopće nije bio u prostoriji, nego zato što u jednominutnom razgovoru nije bilo ni jedne ružne riječi, prijetnje, povišenog tona niti „napada“. 

- Matičarka Zijada Fejzić je zaprimila moj usmeni zahtjev i rekla postupiti prema njemu. To je početak i kraj naše komunikacije. Na osnovu čega ste izmislili čitav slučaj nije nam poznato.

- Ono što vi „nezvanično“ saznajete je obična laž koju ste plasirali bez kontaktiranja druge strane, čime ste nas oklevetali. 

- Ničija nacionalnost nam nikada nije bila problem. Naši kumovi nisu naše nacionalnosti kao i mnogobrojni uzvanici na svadbi, pa ne vidimo razlog zašto bi nam bila problematična nacionalnost matičarke Fejzić, za koju uostalom i ne znamo koje je nacionalnosti. 

- Nikome nikad nismo rekli da je „balinkura“, niti koristimo tu riječ za bilo koga. Nismo je koristili ni u periodu traženja izmjene imena matičarke na prvom svečanom Vjenčanom listu koji se dobiva od općine na sam dan vjenčanja. 

- Matičarka Fejzić je nakon zaprimljenog zahtjeva uredno nastavila raditi svoj posao, i nikakva hitna pomoć se taj dan nije pojavljivala u matičnom uredu, niti joj je pozlilo. 

Za one čitatelje koje zanima istina, moj suprug i ja živimo u Sarajevu. Općinsko vjenčanje smo htjeli obaviti u Kiseljaku u svadbenom salonu Shamballa, kako bi nas vjenčala zajednička prijateljica Gabrijela Lukić, također matičarka u Kiseljaku, s kojom smo željeli imati i fotografije. Iz tog razloga smo tražili da njeno ime bude na prvom svečanom Vjenčanom listu. 

Vaš članak pun laži i dezinformacija su kasnije preuzeli i drugi mediji  čime je pokrenuta lančana reakcija negativnih komentara čitatelja punih mržnje i uvreda, koja traju danima nakon objave.  

Iz kojeg razloga je Zijada Fejzić odlučila lagati policiju, medije i javnost nije nam poznato, samo nam je žao da prve dane braka započinjemo u policijskim postajama dajući izjave i pišući demanti vašem mediju. 

Tanja i Mladen Mitrović

 

(Cazin.NET)

 

Tagovi
Objavio: Ned, 08/10/2017 - 08:34

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top