Okončana današnja potraga za Venesom Žalićem

Vanes Žalić
Današnja potraga za dvadesetogodišnjim Vanesom Žalićem iz MZ Polje okončana je bezuspješno, Vanes nije pronađen niti njegov motor na kojem je zadnji put viđen u petak, 21. augusta otkad mu se gubi svaki trag.

 

Potraga je realizirana u organizaciji Udruženja Lovačka Organizacija Velika Kladuša u suradnji sa IV Policijskom upravom i Policijskom stanicom Velika Kladuša. U potragu za nestalim sugrađaninom bili su uključeni građani, lovočuvari te policijski službenici, a fokus je bio na većem dijelu prostora Polja i naselja Nepeke i Šiljkovača.

Podsjećamo, dvadesetogodišnji Vanes Žalić posljednji put je viđen u petak, 21. augusta oko 14 sati na svom motoru. Od tada mu se gubi svaki trag a porodica i prijatelji neprestano upućuju apele i tragaju za bilo kakvom informacijom koja bi dovela do nestalog mladića. Putem društvene mreže Facebook upućeni su brojni apeli i napravljene grupe i stranice za pomoć u potrazi, a ukoliko imate bilo kakvu informaciju javite se porodici ili u Policijsku stanicu Velika Kladuša ili pozovite 122.