Optužbe ‘humanitaraca’ ne prestaju: Mirsada Zulić objavila šokantne informacije- i pristala na megdan sa muškarčinama…

.

 

Poznate su priče o svađama, sukobima i međusobnim optužbama osoba koje se bave ‘humanitarnim radom’ i organizacijom pomoći ljudima, posebno bolesnim, kojima je to potrebno na USK.

 

Jedan od osoba koja se dugo oglašava i oštro proziva neke ljude za pronevjere i zloupotrebu donacija je Mirsada Zulić, Krajiškinja, koja živi i radi u Švicarskoj.

Danas je objavila novu, oštru poruku:

“Da se podsjetim! Kako pokušavaju mene ućutkati: Opo, Huda i policija Cazin (koja mi je već sutradan bila u hotelu, sa prijetnjom…) Rekoh ja: koruptivna policija Cazin, Tužilaštvo USK…

 

A ti Krajino “ćuti i trpi“, Krajino moja, nećemo mi vama moći pomoći, ako ste na strani ovakvih.

Bajkin Krajišnik ima ogroman problem: Mirsadu Zulić.

Kaže: “Izađi gdje god hoćeš na megdan! Tako se to radi Mirsada!

Wow! Kako su nam hrabri naši Krajišnici.

Ma bravo momci! I na megdan me pozivate!

Samo mi javite, da li ćete svi istovremeno na megdan sa mnom ili imate „listu čekanja“! Čisto, da vam se usklade termini, da se kao žena “pripremim“ za vas muškarčine, džentlmene, muževe, očeve…

Jedno mi morate “odobriti“: način megdana! Ja se služim isključivo mozgom, jer nemam mišiće, žena sam, majka, dama…- objavila je na svome FB Mirsada Zulić.

Kako će čitava ova situacija završiti saznaćemo u narednom periodu, ali je sasvim sigurno da postoji dosta osnova da se nadležne institucije uključe i istraže mnoge od ovih slučajeva, te u interesu javnosti obavijeste o rezultatima svojih istraga.