Osumnjičeni diler pušten na slobodu, odmah pretukao svjedoka

.
Prijedorska policija lišila je slobode R.D. i D.D. iz Prijedora, nakon što je u pretesu kod njih pronađena droga. Obojica su pušteni na slobodu, ali je R.D. nakon toga napao i pretukao svjedoka, zbog čega je ponovo lišen slobode, javlja ATV.

U PU Prijedor navode da su policijski službenici prošle sedmice izvršili kriminalističku obradu nad više Prijedorčana zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogom.

”Nakon što je kod jedne osobe pronađeno i oduzeto 16,8 grama praška nalik ”spidu”, a kod D.D. 8,6 grama, kontrolom R.D., te pretresom prostorija koje koristi pronađeno je i oduzeto 57,8 grama ”spida” i 10,3 grama marihuane”, navode u PU Prijedor.

 

Dodaju da je ukupno zaplijenjeno 83,2 grama praška nalik ”spidu” i 10,3 grama marihuane.

 

”Nakon završene kriminalističke obrade i otpuštanja iz službenih prostorija, osumnjičeni R.D. je fizičkim napadom i prijetnjama počinio krivična djela sprečavanje dokazivanja i tjelesna povreda”, saopšteno je iz PU Prijedor.

Dodaju da je R.D. zbog toga ponovo lišen slobode 19. januara i predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru, koje je zatražilo da mu se odredi jednomjesečni pritvor.