fbpx CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Mala gospođica Dolittle

CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Mala gospođica Dolittle

Home

CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Mala gospođica Dolittle

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 1×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu.

Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Mala gospođica Dolittle.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Dvije ulaznice osvaja najsretniji čitatelj, kojeg će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

11-godišnja Liliane „Lilli“ može pričati sa životinjama! Ovo je tajna koju nitko ne bi trebao znati osim njenih roditelja. Njen posebni talent prouzrokovao je dovoljno problema u prošlosti i zbog njega se obitelj mora opet preseliti. Lilli obećaje da će svoju tajnu držati za sebe kad dosele u novi dom, no taj se plan malo promijeni nakon što otkrije da je zli kradljivac životinja ukrao bebu slona Ronnija iz lokalnog zoološkog vrta. Zajedno s prijateljem Jessom, Lilli započinje uzbudljivu avanturu spašavanja Ronnija i ostalih životinja.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Film koji će zabaviti cijelu Vašu porodicu!

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 06.02.2019.

Topic
Objavio: Pon, 21/01/2019 - 21:18
Back to top