CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Male nevine laži

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 1×2 (2) ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Male nevine laži.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Dvije ulaznice osvaja najsretniji čitatelj, kojeg će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Little White Lies 2 / Nous Finiros Ensemble nastavlja se na film „Male nevine laži” iz 2010. godine. Ekipa koja se raspala, ponovo se sastaje povodom godišnjeg partyja iznenađenja koji je organizovan za Maxa.  U kojem će pravcu ova zabava, a i kasnije prijateljstvo ići, znaju samo oni. 

Zašto morate pogledati ovaj film?

Prekrasna francuska komedija, na ivici drame osvojit će vas na prvu. Uz odličnu glumačku postavu Marion Cotillard, François Cluzet, Benoît Magimel.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 12.06.2019.

Izvor: