CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Odbrojavanje

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 1×2 (2) ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Odbrojavanje.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Dvije ulaznice osvaja najsretniji čitatelj, kojeg će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Film prati mladu medicinsku sestru, Talithu Bateman, koja iz zabave preuzima aplikaciju koja točno predviđa kada će osoba umrijeti. Aplikacija joj tada pokaže da ima samo tri dana života. Kako vrijeme otkucava, počinje je progoniti tajanstvena figura, a Talitha mora pronaći način da spasi vlastiti život prije nego što joj ponestane vremena. 

Zašto morate pogledati ovaj film?

Elizabeth Lail, najpoznatija po ulogama u filmovima Love, Simon, Annabelle:Početak i popularnoj TV seriji You, u ovom napetom horor-trileru glumi medicinsku sestru koja u tri dana mora pronaći način kako da spasi vlastiti život.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 06.11.2019.