CAZIN.NET VAS VODI U CINESTAR: Osvojite ulaznice za film Ponoćno sunce

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu.

Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Ponoćno sunce.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako bi osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime ukoliko, ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma

Epska romantična drama, govori o 17-togodišnjoj djevojci Katie (Bella Thorne) koja, zbog rijetke bolesti, ne smije biti izložena suncu.

Tijekom dana je u kući, a tek navečer, po mraku, kreće prema lokalnoj željezničkoj stanici gdje svira gitaru za putnike. Jedne večeri, upliće se sudbina, i Katie upoznaje dečka (Patrick Schwarzenegger) s kojim započinje ljetnu romansu.

Zašto morate pogledati ovaj film

Srcedrapajuća priča o ljubavi u stilu najvećih romantičnih klasika, s mladom zvijezdom filma Igre gladi Bellom Thorne i Patrickom Schwarzeneggerom, sinom slavnog Arnolda Schwarzeneggera, u glavnim ulogama.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 04.04.2018.