CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Povratak Mary Poppins

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 1×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Povratak Mary Poppins.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Dvije ulaznice osvaja najsretniji čitatelj, kojeg će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

U Disneyjevom Povratku Mary Poppins, Emily Blunt (Djevojka u vlakuU šumi) glumi savršenu dadilju s jedinstvenim čarobnim vještinama koja čak i rutinski zadatak može pretvoriti u nezaboravnu, fantastičnu avanturu. Mary Poppins vraća se kako bi pomogla novoj generaciji obitelji Banks ponovo pronaći radost i čudo nakon gubitka voljene osobe. Zagonetnoj dadilji pridružuje se njen prijatelj Jack, kojeg glumi Lin-Manuel Miranda (HamiltonVaiana). Jack je optimističan nažigač uličnih svjetiljki koji pomaže unijeti svjetlost i život na ulice Londona.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Najnoviji nastavak posjeduje svjež senzibilitet, ali slavi duh originala!

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 02.01.2019.