fbpx CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Replike

CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Replike

Home

CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Replike

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 1×2 (2) ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu.

Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Replike.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Dvije ulaznice osvaja najsretniji čitatelj, kojeg će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Poznati neuronaučnik William Foster, čiji su supruga i troje djece poginuli u prometnoj nesreći, potpuno očajan uz pomoć svog najboljeg prijatelja i kolege naučnika Eda Whittlea, odlučuje se na rizičan eksperiment - repliciranje njihovih tijela. Ništa ga neće zaustaviti u tome, čak i ako mora ići protiv cijelog vladinog laboratorija, policije, ali i zakona fizike. 

Zašto morate pogledati ovaj film?

Povratak Reevesa u filmove naučne fantastike. Film propitkuje etičnost povratka mrtvih u život, bavi se problemom suočavanja s modernom tehnologijom i kloniranjem obitelji u podrumu.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 13.03.2019.

Topic
Objavio: Tue, 26/02/2019 - 09:16

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top