CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Udovice

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Udovice.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Film UDOVICE je priča o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko osim dugova koji su ostali iza kriminalnih aktivnosti njihovih muževa. Radnja je smještena u današnjem modernom, ali kriminalom dobro potresenom Chicagu, kada Veronica (dobitnica nagrade Oscar® Viola Davis), Alice (Debicki), Linda (Rodriguez) i Belle (Erivo) uzmu stvari u svoje ruke. Udovice će skovati opasne planove kako bi otplatile gangsterske dugove svojih pokojnih muževa.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Redatelj Steve McQueen, dobitnik nagrade Oscar® za 12 godina ropstva i scenaristica Gillian Flynn, poznata po napetom trileru Nestala, donose moderni ženski triler o kriminalu, korupciji i strasti.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 05.12.2018. godine.