CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Kamo si otišla, Bernadette?

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 1×2 (2) ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Kamo si otišla, Bernadette?

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Dvije ulaznice osvaja najsretniji čitatelj, kojeg će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Bernadette Fox nije na dobrom glasu. Njezin muž, računalni genij, uvijek ju je vidio kao urnebesnu, lako zapaljivu, nadarenu, ali i pomalo nesređenu suprugu. Kolege su je smatrali talentiranom i ambicioznom arhitekticom, a za svoju je 15-godišnju kćer Bernardette uvijek bila najbolja prijateljica i, sasvim jednostavno, mama.


Ali, Bernadette odjednom nestane. A njezina kćer Bee mora krenuti na putovanje do kraja svijeta kako bi je pronašla.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Nagrađivani redatelj Richard Linklater donosi nam adaptaciju knjige američke spisateljice Marije Sample Whered You Go, Bernadette s dvostrukom dobitnicom nagrade Oscar® Cate Blanchett u glavnoj ulozi.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 13.11.2019.