CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Nevjerojatan život psa Enza

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 1×2 (2) ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Nevjerojatan život psa Enza.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Dvije ulaznice osvaja najsretniji čitatelj, kojeg će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Milo Ventimiglia, glumi Dennyja, vozača trkaćeg automobila, koji je posvećen svom duhovitom, mudrom, gotovo ljudskom psu, Enzu.

Enzo je Dannyju više od kućnog ljubimca, on mu je najbolji prijatelj.

Denny upoznaje Eve, učiteljicu  koju glumi Amanda Seyfried; zaljube se, vjenčaju i dobiju dijete. Uz podršku Eve i Enza Denny uči kako biti obiteljski čovjek u kriznim trenutcima, koristeći lekcije koje je naučio na stazi. Ovu dirljivu i emotivnu priču je režirao Simon Curtis, a temelji se na bestseleru Gartha Steina.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Studio koji je predstavio film Marley i ja, donosi prekrasan, uzbudljiv i humorističan film nastao na temelju istoimenog romana, a ispričan je iz perspektive psa Enza, kojem glas posuđuje legendarni Kevin Costner.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 28.08.2019.