CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Prevarantice s Wall Streeta

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 1×2 (2) ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Prevarantice s Wall Streeta.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Dvije ulaznice osvaja najsretniji čitatelj, kojeg će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Priča prati plan za osvetu dviju zaposlenica striptiz kluba koje udružuju snage protiv muškaraca s Wall Streeta koji su njihovi klijenti. Uz Lopez i Cardi, u filmu gledamo i Constance Wu, Lili Reinhart (iz Riverdalea), Keke Palmer (iz Scream Queens), Juliju Stiles (Silver Linings Playbook) i dobitnicu Oscara Mercedes Ruehl. Radnja filma je inspirirana člankom iz New York Magazina koji je izašao 2016. godine.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Ne postoji bolja glumačka postava od glazbenih zvijezda Jennifer Lopez i Cardi B za priču o osveti striptizeta klijetima na Wall Streetu. Prije nego što je Cardi postala megapopularna kao rep zvijezda, radila je upravo kao striptizeta u New Yorku..

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 25.09.2019.