Ovo je otac koji je svoje četvero djece bacio s prvog sprata kuće

Otac koji je svoje četvero djece bacio s prvog sprata kuće je 54-godišnji Josip Rođak, koji je prije desetak godina na Pag doselio iz Virovitice. On je priveden i nalazi se u prostorijama policije.

Iz kampa Šimuni potvrdili su informaciju da je muškarac koji je bacio četvero djece s prvog sprata njihov zaposlenik.  

- U ovom trenutku ne možemo niti želimo komentirati tragediju koja se dogodila na Pagu, istraga je u toku, sve je u rukama nadležnih državnih tijela. Potvrđujemo da je spomenuti muškarac uposlenik kampa Šimuni. Osuđujemo svaki oblik nasilja, a najviše nasilje koje se vrši nad najranjivijim grupama - poručili su.

Bivši zaposlenik: Majka je dovodila djecu u kamp, a onda išla piti 

Index je u međuvremenu stupio u kontakt s jednim od bivših zaposlenika kampa Šimuni, koji je tamo radio kao animator. Kako nam je ispričao, riječ je o muškarcu kojeg su zvali Joka.

Ispričao je događaj otprije pet godina 

- Njegova žena je dolazila u kamp na mini disko. Ona je ostavila djecu nama, da se mi brinimo o njima, dok je ona išla piti u kafić - ispričao nam je.

Djeca su bila užasno prljava 

- Djeca su bila užasno prljava - dodao je.  

Kako je ispričao za Index, zbog nedoličnog ponašanja, majci je bio zabranjen ulaz u kamp. Djeca su teško povrijeđena nakon što ih je otac bacio s prvog sprata.

Podsjetimo, Hrvatsku je jutros potresao nezapamćen čin oca, koji je s prvog sprata kuće u Pagu bacio četvero djece.

Radi se o djeci u dobi od 3, 5, 7 i 8 godina, a dvoje djece je teže povrijeđeno, no još se ne znaju detalji o njihovom stanju. 

Izvor: