Ovog vikenda još veselih sadržaja na cazinskom klizalištu

Klizalište u Cazinu za kratko je vrijeme postalo glavna zimska atrakcija, a neka od najzanimljivijih dešavanja očekuju se narednih dana.

Tako će sutra od 14 sati na ledu u Cazinu nastupiti članice Kluba sinkroniziranog klizanja „Zagrebačke pahuljice“. Riječ je o najpopularnijem klizačkom klubu u Hrvatskoj čije članice su nastupale na najvećim međunarodnim takmičenjima, ali i na klizalištima širom Evrope.

Zimskim kućicama s hranom i toplim napitcima sutra će se pridružiti i članice KUD „Stijena“ koje će posjetiocima ponuditi neke od domaćih krajiških specijaliteta koje će spremati na licu mjesta. Tako će posjetioci uz ponudu restorana Square i Hilton, te kuhinju učenika ugostitetljskog smjera Druge srednje škole, tokom sutrašnjeg dana uz posjetu klizalištu, imati i izuzetno bogatu gastronomsku ponudu. 

U ponedjeljak od 17 sati na klizalištu se održava zabava na ledu u organizaciji Udruženja umjetnika „Igra 27“, a riječ je različitim takmičenjima i igrama za djecu i mlade, dok u ponedjeljak s djecom kliže maskota najpopularnijeg krajiškog čokoladnog krema Maza.

Ukoliko još niste, posjetite klizalište u Cazinu. Topla odjeća s podstavljenim rukavicama dovoljna su oprema i uz pridržavanje pravila ponašanja na klizalištu, sigurna zabava i lijepi trenuci su zagarantirani. 

Image